Teatteri Kino Juhan etusivu Näytelmän etusivu Teatteri Kino Juhan Facebook-sivu

Syyskuu: On The Road Again - Stand Up -ilta K-15 Matti Patronen, Toni Jyvälä ja Heikki Vilja

 
708_01_Syyskuu_16.jpg

To 15.9. klo 19.00

On The Road Again - Stand Up -ilta K-15
Matti Patronen, Toni Jyvälä ja Heikki Vilja

Naurun tasapainon 2015 finalistikolmikko lähtee taas tien päälle.
Jäikö sinulta väliin viime kevään suosituin ja hauskin stand up -kiertue- Näiden herrojen ympäri Suomen kiertänyt kiertue jätti jälkeensä 17 000 tyytyväistä ja lisää haluavaa katsojaa. Nyt syksyllä pojat menevät sinne minne eivät keväällä eksyneet. Kannattaa kokea ennen kuin se on taas myöhäistä.

Matti Patronen
Naurun tasapainon 3. kauden voittanut Matti on kertakaikkisen kummallinen, ammottavan absurdi ja aivan käsittämättömän hauska mies. Benji-yrittäjänä, Napakympin kisaajana ja rajavartijana aiemmin siipiään kokeillut kuulapää pelaa täysin omilla säännöillään: Matti Patronen on mies joka tulee tenniskentälle luistimet jalassa. Ja voittaa. Matti on klaarannut palkintokaappiinsa myös Vuoden stand up -tulokas - ja Ken on heistä kaikkein hauskin -kisojen pokaalit.

Toni Jyvälä
Omien sanojensa mukaan Toni tekee komiikkaa ennen kaikkea siksi, että saisi naisia. Se, ettei hän ole vielä onnistunut tavoitteessaan, ei kuitenkaan kerro herran komiikasta vielä mitään. Se on nimittäin raivokkaan hauskaa. Tämä Kemijärven kolhooseista Tampereelle tiensä löytänyt iloinen energiapaketti tarkastelee maailmaa pikkupojan ihmettelevin silmin, ja hauskat huomiot arjen yksityiskohdista saavat kyynisimmänkin katsojan ulvomaan naurusta. Tiettävästi Toni on Naurun tasapainon kaikkien aikojen pisin kilpailija.

Heikki Vilja
Naurun tasapainon 3. kauden kolmanneksi sijoittunut Viljan Heikki on se jokaisen tuntema perheenisä, joka on täynnä hyvää energiaa. Jonka lapset pilaavat. Sitä kun sisälle lapioi muutaman vuoden niin jopa alkaa hilpeä raivo tursuta saumoista aivan hersyvällä tavalla ? kaikki ne asiat, joita vanhemman arki höyrystää kuuppaan kiehumaan, nostaa Heikki lavalla tikunnokkaan ja antaa palaa. Heikki tunnetaan paitsi Vuoden tulokkaana vuosimallia 2011, myös useiden telkkariohjelmien (Hyvät ja huonot uutiset, Noin viikon uutiset, Marja Hintikka Live) yleisölämmittelijänä.

Kesto n 1,5 h ? ei väliaikaa
K-15

LIPUT

Lippu.fi Meebu
27,50€ 25€ peruslippu
25,50€ 23€ eläkeläiset
22,50€ 20€ opiskelijat, työttömät, varusmiehet, saattajat

Lippupisteen hinnat sisältävät palvelumaksut.

Meebu 050-3282250
meebu@meebu.fi
www.meebu.fi

Teatteri Kino Juha
Keskustie 7, 01900 Nurmijärvi
www.teatterikinojuha.fi

 

Ajankohtaista

Vuokraa teatterisali
Nurmijärven keskustasta

Yritys, yhdistys, järjestö tai yksityinen henkilö - kaipaatko paikkaa jossa pitää tilaisuuksia? Nostalgisessa auditoriossa on tilaa 160 henkilölle. Teatterisalissa on valkokangas ja lava. Tekniikka ja siitä vastaava henkilö löytyy Teatteri Kino Juhan puolesta, mikäli siihen on tarvetta. Aulaan voi järjestää pienimuotoista tarjoilua.

Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Taaborinvuorella on kate

Kesäteatterit suojutuvat sateelta, lähetyksessä Taaborinvuoren Gangsteri ja kaunotar.
YLE/TV1 Uutiset pe 3.8.2012 klo 20,30, kohta noin 18.20