Teatteri Kino Juhan etusivu Näytelmän etusivu Teatteri Kino Juhan Facebook-sivu

Niko Kivelä: Kolmas MINÄ toden sanoo - Stand up -kiertue

 
84_Niko_W.jpg

To 14.04.2016 klo 18
Niko Kivelä: Kolmas MINÄ toden sanoo K-16

Ensin oli MINÄ!, joka houkutteli Suomen upeimpiin saleihin 15000 katsojaa! Sitten tuli toinen MINÄ!, josta sai nauttia 18000 katsojaa ympäri Suomen. Keväällä 2016 Kolmas MINÄ toden sanoo -niminen kiertue jatkaa siitä, mihin toinen MINÄ! jäi. Kolmannella soolokiertueellaan Niko tarjoilee sitä, mitä kiertueen nimi lupaa: Sydäntäriipaisevia totuuksia ja koskettavia tarinoita elämästä ja arjesta kerrottuna niin makealla tavalla, että parhaimmillaan katsojalla ei ole muuta mahdollisuutta kuin nauraa ja itkeä samaan aikaan. Kolmas MINÄ toden sanoo on rohkea, muttei tyhmänrohkea, ja sopivasti salaa vähän yhteiskunnallinenkin. Tarinoiden omakohtaisuus näkyy siinä, että välillä kierrokset nousevat ja Niko saa savukoneet näyttämään naurettavilta.

"Koska tämä on jo kolmas soolokiertueeni, pitää tämän olla ehdottomasti se hauskin ikinä ? ihan jo siksikin, että jaksaa itse vetää. Koen, että mun tehtäväni on puhua ihmisille ja teen sen täysillä joka kerta. Ja pääosassa on nimenomaan puhe; lavalla ei ole mitään ylimääräistä, vaan idea on nimenomaan se, että maalaan lavalle sen maailman, josta puhun. Haluan, että keikan jälkeen ihmiset kehuu juttuja, ei jotain värivaloja." ? Niko Kivelä

Niko Kivelä on kuin äärimmilleen viritetty mopoauto. Uuden ydinvoimalan vaihtoehdoksi on esitetty hänen valjastamistaan. Mies sinkoilee lavalla sekä horisontaalisesti että vertikaalisesti niin, että välillä on pakko siristää silmiä ja laskea, riehuuko siellä kaksi vai kolme kaljua miekkosta.

LIPUT / Meebulta 050 328 2250 / meebu@meebu.fi
27 e peruslippu
24 e alennuslippu (eläkeläiset, opiskelijat, työttömät)
S-kortilla -2 e alennus / 2 per kortti, kortinnumero mainittava

LIPPU.FI / alk. ja sis.palv.maksut
29,50 e peruslippu
26,50 e alennuslippu (eläkeläiset, opiskelijat, työttömät)

Shown kesto n. 1h 15min - ei väliaikaa

 

Ajankohtaista

Vuokraa teatterisali
Nurmijärven keskustasta

Yritys, yhdistys, järjestö tai yksityinen henkilö - kaipaatko paikkaa jossa pitää tilaisuuksia? Nostalgisessa auditoriossa on tilaa 160 henkilölle. Teatterisalissa on valkokangas ja lava. Tekniikka ja siitä vastaava henkilö löytyy Teatteri Kino Juhan puolesta, mikäli siihen on tarvetta. Aulaan voi järjestää pienimuotoista tarjoilua.

Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Taaborinvuorella on kate

Kesäteatterit suojutuvat sateelta, lähetyksessä Taaborinvuoren Gangsteri ja kaunotar.
YLE/TV1 Uutiset pe 3.8.2012 klo 20,30, kohta noin 18.20