Teatteri Kino Juhan etusivu Näytelmän etusivu Teatteri Kino Juhan Facebook-sivu

André Wickström & Tomi Haustola -Stand Up Show

 
430_adre_w.jpg

To 28.1.2016 klo 18
- mahdollinen lisäesitys klo 20

Stand Up Show K-16
ANDRÈ WICKSTRÖM & TOMI HAUSTOLA
Kahden erityyppisen stand up -koomikon näkemykset maailmanmenosta yllättävät nauruhermosi. Tule ja kuule ihan itse!

 

ANDRÉ WICKSTRÖM
André Wickström teki ensimmäisen stand up -keikkansa jo vuonna 1995 ja on sen jälkeen raivannut tietä stand upille niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksi, Suomessa ja maailmalla. André on kuin yhden miehen kokonainen teatterinäytös, joka saattelee yleisön hienoksi hiotun komiikan syövereihin. Palkittu Wickström tekee taidolla komiikkaa tv:ssä ja lavalla - uusia projekteja ja materiaalia syntyy ihailtavaa tahtia Pohjanlahden molemmin puolin. Sarkastisella huumorillaan naurattavan koomikon 20-vuotista stand up -uraa juhlittiin koko syyskauden 2015 Espoon Kaupunginteatterissa uudella sooloesityksellä "20 vuotta stand up -komiikkaa".

 

TOMI HAUSTOLA
"Tomi on YLEn Naurun Tasapaino 2014 finalisti ja Venla ehdokkaana olevan ajankohtaissatiiri Noin Viikon uutisten -käsikirjoittaja sekä Suomen ensimmäinen koomikko kenen live-taltiointi on julkaistu Spotifyssä. Stand up -esityksessään keskisuomesta lähtöisin oleva kolmekymppinen yrittää luovia parisuhteen, sosiaalisten tilanteiden ja muutuvan Suomen karikoiden yli ilman majakkaa tai kompassia. Tomi tekee illan yhdessä yleisönsä kanssa ja esitys saattaa muuttaa suuntaansa hetkenä minä hyvänsä kun tämä kapteeni saa uuden itselleenkin tuntemattoman suunnan."


LIPUT / Meebulta 050 328 2250 / meebu@meebu.fi
27 e peruslippu
24 e alennuslippu (eläkeläiset, opiskelijat, työttömät)

LIPPU.FI / alk.
29,50 e peruslippu
26,50 e alennuslippu (eläkeläiset, opiskelijat, työttömät)
sis.palv.maksut

Shown kesto n. 1h 15min - ei väliaikaa

 

Ajankohtaista

Vuokraa teatterisali
Nurmijärven keskustasta

Yritys, yhdistys, järjestö tai yksityinen henkilö - kaipaatko paikkaa jossa pitää tilaisuuksia? Nostalgisessa auditoriossa on tilaa 160 henkilölle. Teatterisalissa on valkokangas ja lava. Tekniikka ja siitä vastaava henkilö löytyy Teatteri Kino Juhan puolesta, mikäli siihen on tarvetta. Aulaan voi järjestää pienimuotoista tarjoilua.

Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Taaborinvuorella on kate

Kesäteatterit suojutuvat sateelta, lähetyksessä Taaborinvuoren Gangsteri ja kaunotar.
YLE/TV1 Uutiset pe 3.8.2012 klo 20,30, kohta noin 18.20