Teatteri Kino Juhan etusivu Näytelmän etusivu Teatteri Kino Juhan Facebook-sivu

SAMI HEDBERG 365 Maailmanennätyskiertue 2015

 
633_sami_hedberg_2015.jpg

SAMI HEDBERG 365
Maailmanennätyskiertue 2015

Kymmenen vuotta stand up -komiikkaa tehnyt Sami Hedberg tekee vuonna 2015 ennätyksellisen suuren kiertueen. Suosikkikoomikon kalenterissa on keikkoja yhtä paljon kuin vuodessa päiviä - 365! Sami aikoo rikkoa Guinessin maailmanennätyksen tekemällä enemmän keikkoja kuin kukaan koskaan ennen!

Samin hauskimpien hahmojen ja rakastetuimpien juttujen lisäksi 365-kiertueella on mukana uusia koomisia tarinoita ja ainutkertaista improvisaatiota. 10-vuotisjuhlakiertue on täynnä ilmiömäisiä hetkiä, pikkuhiljaa hoikistuvan pullukan täyteläistä vartaloa ja tietysti tunnetta täynnä olevaa huumoria!

Samin mukana pääset nauttimaan hersyvistä nauruista niin isoilla kuin pienilläkin estradeilla aina Helsingistä Utsjoelle asti. Kiertue starttaa helmikuussa ja huipentuu joulukuussa Hartwall Arenalle.

Tule mukaan tekemään ennätystä - liput maailman suurimmalle stand up -kiertueelle myynnissä nyt!

www.the365.fi

Ovelta tuntia ennen - mikäli esitykset eivät ole loppuunmyytyjä! Useimmat ovat! Joten hoida lippuasiasi kuntoon pika pikaa!

Show kestää ilman väliaikaa n. tunnin.
K-13

LIPUNMYYNTI AINOASTAAN LIPPUPISTEESTÄ: www.lippu.fi

Alennuslippu / 13-17 v, opiskelijat, työtön, varusmies, eläkeläiset 27,50 € sis. palv.maksut. Peruslippu 32,50 € sis. palv.maksut.

 

Ajankohtaista

Vuokraa teatterisali
Nurmijärven keskustasta

Yritys, yhdistys, järjestö tai yksityinen henkilö - kaipaatko paikkaa jossa pitää tilaisuuksia? Nostalgisessa auditoriossa on tilaa 160 henkilölle. Teatterisalissa on valkokangas ja lava. Tekniikka ja siitä vastaava henkilö löytyy Teatteri Kino Juhan puolesta, mikäli siihen on tarvetta. Aulaan voi järjestää pienimuotoista tarjoilua.

Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Taaborinvuorella on kate

Kesäteatterit suojutuvat sateelta, lähetyksessä Taaborinvuoren Gangsteri ja kaunotar.
YLE/TV1 Uutiset pe 3.8.2012 klo 20,30, kohta noin 18.20