Kino Juha
Facebook-sivulle
Teatterin etusivulle
Etusivu        Tietoa teatterista        Ohjelmisto        Yhteystiedot

Elokuvateatterista

Permanto: 162 paikkaa
Äänijärjestelmä: Dolby DIGITAL
3D-järjestelmä: XpanD (aktiivilasit)

Kino Juha on perinteikäs vanhanajan maaseututeatteri, joka on ainoa toiminnassa oleva elokuvateatteri Nurmijärven kunnan alueella. Kino Juhassa yhdistyvät sisustuksen 50-luvun tunnelma ja nykyaikainen esitys- ja äänitekniikka. Näitä 1950-luvulla rakennettuja teattereita oli maassamme aikoinaan paljonkin, nykyään ei ole enää montaakaan jäljellä.

Kino Juhan kioskista mukaan myös leffaeväät: Pringlesit, kylmät juomat, popcornit ja karkit!

Maksuttomia parkkipaikkojakin löytyy teatterin lähistöltä runsaasti - tervetuloa elokuviin siis hieman kauempaakin!

Yritys- ja koululaisnäytökset

Koulukino-esitykset:

Kino Juha on mukana valtakunnallisessa Koulukino-projektissa, jonka muodostavat mm. opetushallitus ja elokuvien maahantuojat. Koulukinon tarkoituksena on tarjota oppilaille koulupäivän aikana elokuvaelämyksiä, joista myöhemmin voidaan koulussa keskustella tai järjestää vaikkapa ryhmätöitä.

Koulukinon piiriin kuuluvat elokuvat löytyvät Koulukinon nettisivuilta, joille pääset kätevästi alapuolelta löytyvän linkin kautta. Pitkin lukuvuotta päivitettävään elokuvalistaan saadaan aina uusimmatkin Koulukino-elokuvat heti näkyville. Koulukinon sivuilta löytyy myös opetusmateriaalia elokuvista.

Koulukino kattaa peruskoulujen ala- ja yläasteet, lukiot, ammatillset oppilaitokset tms, sekä myös päiväkodit.

koulukino.fi

Yritys- ym. tilausnäytökset:

Kino Juha on valmis järjestämään tilausnäytöksiä myös yrityksille, yhteisöille jne. Voimme järjestää vaikkapa oman esityksen parhaillaan ohjelmistossa olevasta elokuvasta, tai vaihtoehtoisesti tilata toivomanne elokuvan, mikäli se löytyy maahantuojien varastosta.

Kysy lisää puhelimitse  041 518 9490 tai sähköpostitse kino.juha@kolumbus.fi.

 
111_kino_uusi.jpg